Met deze formule die wij aanbieden, willen wij van Bee Local bedrijven, mensen en de natuur dichter bij elkaar brengen en zo een win-win situatie creëren voor alle betrokkenen.

Als bedrijf help je mee aan het in stand houden van de honingbij, die het steeds moeilijker heeft om te overleven.

Bovendien draag je je steentje bij aan het verduurzamen van je onderneming. Maar ook de werknemers worden in dit initiatief betrokken. Ik (Johan) zal een workshop/presentatie komen geven over het leven en nut van de bijen. Op die manier creëer je als bedrijf een betrokkenheid en bewustwording van je personeel.

Ook de bijen varen er wel bij, want zij worden verzorgd door een ervaren imker. Als beloning produceren zij overheerlijke honing, waarvan het grootste deel bestemd is voor het bedrijf. Sommige bedrijven verkopen de honing om een goed doel mee te sponsoren, anderen verdelen de honing onder de werknemers en nog anderen geven de honing aan hun klanten als relatiegeschenk.

Samengevat bieden we bedrijven volgend pakket aan:

– Leasing van 2 bijenkasten per jaar

– All-in verzorging van de bijenkolonies door een ervaren imker (tijdens de periode april-augustus komt de imker op regelmatige tijdstippen de bijen verzorgen)

– 20 kg honing van de door jouw bijen geproduceerde honing, afgeleverd in potjes.

Wellicht ben je ook geïnteresseerd wat de prijs voor dit alles is? Laat ons weten waar jouw bedrijf gelegen is via het contactformulier, info@beelocal.be of bel ons op het gsm nummer 0485/80.11.73 en wij maken een op maat gemaakte offerte aan.

Ga je ook voor 100.000 nieuwe ijverige werknemers op je bedrijf?

Contacteer ons dan op bovenstaande gegevens en wij zorgen voor de rest!

Met bijzondere groeten,

BeeLocal

 

Imkerij BeeLocal

Vanham Johan & De Bot Roxanne

Lispersteenweg 70, 2530 Boechout

Contactformulier

Vul hieronder het formulier in en wij komen spoedig bij jou terug.